Brandtæppe TOTAL Standard 120 x 180 cm Hard Box

195,50 DKK inkl. moms

Varenr 10-115-09

godkendt
Tæppet er egnet til køkkener i restauranter, kantiner, grillbarer, laboratorier, i hjemmet m.v.

Sammenlign
Varenummer (SKU): 10-115-09 Kategori:

Beskrivelse

Brandtæppe TOTAL Standard 120 x180 cm. Hard Box

Varenr 10-115-09

Tæppet er egnet til køkkener i restauranter, kantiner, grillbarer, laboratorier, i hjemmet m.v.

Brandtæppet anvendes til:

  • Friture brande
  • Brande i el-artikler, TV m.m.
  • Dekorationer
  • Motorbrande
  • Havegrill
  • Person brande

Leveres med dansk label / tekst.

Brandtæpper bruges ofte i køkkener, hvis man for eksempel oplever brand i en gryde eller friture gryde. Man kan også bruge brandtæppet til at slukke begyndende brande, hvis der pludseligt går ild i en persons tøj. Udover dette kan tæppet benyttes til mindre væskebrande eller brande i faste stoffer. Går der ild i en person skal man reagere hurtigt, og et brandtæppe er ideelt til at slukke ilden.

Brandtæppe anvendelse

blødt brandtæppe brandtæpper brandmateriel brandtæppe falck rengøring efter brand brandtæppe materiale køb brandtæppe brannteppe behandling af brandsår brandslukning

1. HVIS MULIGT, AFBRYD EMHÆTTE
2. HOLD BRANDTÆPPET I STROPPERNE (SØRG FOR AT HÆNDERNE ER HELT DÆKKET AF TÆPPET) DÆK DET BRÆNDENDE OMRÅDE VED AT PLACERE TÆPPET HEN OVER ILDEN.
3. PAS PÅ AT GRYDEN I. LIGN. IKKE VÆLTER.
4. SLUK FOR VARMEN.
5. LAD OMRÅDET VÆRE DÆKKET INDTIL DET ER KØLET HELT AF.

blødt brandtæppe brandtæpper brandmateriel brandtæppe falck rengøring efter brand

1.SVØB TÆPPET OVER PERSONENS HOVED OG SKULDRE.
2. LÆG PERSONEN NED (OM NØDVENDIGT MED MAGT).
3. KLAP/STRYG ILDEN UD FRA HOVED OG MOD BENENE (ALDRIG OMVENDT).
4. PÅBEGYND KOLDT VANDBEHANDLING ASAP.

 

Behandling af brandsår

Bruger man et brandtæppe rigtigt kan man undgå at komme til skade. Ikke desto mindre kan man være uheldig og det er derfor vigtigt at kende lidt til behandling af brandsår. Den rette behandling af brandsår kan udføres med produkterne i BurnAid serien.

Brandtæppe materiale

Brandtæppe materiale er af glasvæv der er et utroligt stærkt materiale, der er særdeles egnet til at slukke brande. Vil du vide mere om brandtæppe materiale, kan du kontakte os for mere information. Mange er interesseret i, at vide hvad brandtæppe materiale er lavet af. Brandtæpper bruges til at slukke mindre brande ved at kvæle ilten. De kan være fremstillet af en række forskellige materialer, men de er altid brandhæmmende eller resistent. Derfor hvad er brandtæppe lavet af kan variere fra tæppe til tæppe.

Med dette Brandtæppe TOTAL Standard, er du godt sikret hvis der opstår en brand. De fleste brande opstår i køkkenet. Derfor er det en god idé, at opbevare tæppet i køkkenet. Køb af brandtæppe bør ikke udskydes, da det kan minimere skader.

Hvis du har brug for vejledning til køb af brandtæppe er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Du kan finde vores kontakt info her.

 

Kontroleftersyn af brandmateriel

Hvis du har brug for kontroleftersyn af dit brandmateriel, eller gerne vil vide mere om, hvornår man bør få kontroleftersyn, kan du besøge Brand-tech.dk, læs mere her.

Yderligere information

Vægt1.5 kg
Godkendelse:

Godkendt: EN 1869 1997