Jockel vandslukker, 9 l trykvandslukker

1.195,00 DKK inkl. moms

Varenr: 09-201-09

9 l vandslukker / Trykvandslukker – inkl. vægbeslag
Europæisk design og kvalitet – produceret i Tyskland

Trykladet med manometer
Godkendt: DS/EN3 klasse 27A

Slukkeren er Frostsikker til -30° C

Ikke på lager

Sammenlign
Varenummer (SKU): 09-201-09 Kategorier: ,

Beskrivelse

Frostsikker jockel vandslukker

9 l Jockel vandslukker / Trykvandslukker – inkl. vægbeslag
Europæisk design og kvalitet – produceret i Tyskland

Trykladet med manometer
Godkendt: DS/EN3 klasse 27A

Slukkeren er Frostsikker til -30° C

Fordele

• Meget effektiv mod organiske stoffer
• Maximal sikkerhedsmargin mod el-brande
• El-brande op til 1000 Volt ved 1 m afstand
• Høj kvalitets rød polyester behandling af beholder

En effektiv 9 l vandslukker du kan bruge ude i helt ned til -30° og helt op til 60° og er derfor meget effektiv til udendørs brug.

Kan Bruges  på elektriske brande op til 1000 Volt – minimum 1 meters afstand

Om slukkeren
Denne vandslukker er velegnet til brug i Industri, bygninger, skoler, kontorer, hjem, forretninger, skibe, campingpladser m.m.

Tekniske specifikationer

Slukningsklasse: 27A
Drivmidde: N2 – Nitrogen
Tryk v/20°C: 15 bar
Højde: 540 mm
Diameter/beholder Ø: 190 mm
Total vægt: 15 kg
Affyringstid: >32 sek
Kastelængde: 6 – 7 m
Arbejdstemperatur: -30°C – +60°C

Brandklasse: A = Glødebrande, træ, papir, textiler

Læs mere om brandklasserne

Ved nyopsætning: Husk evt markeringsskilt (ikke incl. i slukkerprisen)

Trykvandslukker

En trykvandslukker har en meget god slukkeeffekt og kan bruges til slukning af brande i bl.a. træ, tekstiler og papir samt glødebrande i andre organiske materialer. Denne Trykvandslukker har lang rækkevidde og har en lang affyrings tid på ca. 32 sekunder. Denne model vejer kun 15 kg og er nem at håndtere.

Denne 9 l vandslukker er en god løsning til industri, bygninger, skoler, kontorer, hjem og meget mere. Netop brandbeskyttelse af butikker, skoler m.m. er utroligt vigtigt, og med denne model, sikrer du dig det mest skånsomme slukningsmiddel.

OBS! Ved brand i elektriske installationer og udstyr bør dette – om muligt – altid gøres spændingsfrit før brandbekæmpelsen. Med denne 9 l vandslukker kan du dog slukke elektriske brande op til 1000 volt – med en afstand på min. 1 meter.

9 l vandslukker

Du kan vælge mellem flere forskellige 9 l vandslukker. Vi har både en i mærket EURO og en i mærket TOTAL. Denne vandslukker er dog den eneste der er frostsikker og er derfor den bedst egnede til udendørs brug om vinteren. En frostsikker vandslukker er egnet til brug i telte hvor der håndteres fyrværkeri og andre udendørs aktiviteter.

Hvis du søger en frostsikker vandslukker er denne slukker lige noget for dig. En frostsikker vandslukker kan bruges helt ned til minus 30 grader og er derfor højt effektiv. Denne frostsikker vandslukker kan også købes hos Brand-Tech En 9 l vandslukker – trykvandslukker som denne, er højst effektiv og bruger vand som sluknings middel samt nitrogen som drivmiddel. Denne frostsikker vandslukker er yderst skånsom for miljøet. Overvej derfor om du kan bruge denne slukker i stedet for en skumslukker eller en anden slukker der er knap så god for miljøet. Skal slukkeren bruges til andet end glødebrande kan du også kigge på vores andre slukkere der har andre brandklasser.

Yderligere information

Vægt15 kg