Strålerør EURO-dyse f. slangevinde -skab

206,25 DKK inkl. moms

Varenr: 17-005-07

Strålerør EURO-dyse af messing, med trinløs regulering til brandslange, anvendes til vand.

Opnå den bedste stråle til vandet med dette stråle rør.

Ikke på lager

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 17-005-07 Kategori:

Beskrivelse

Strålerør EURO-dyse f/slangevinde -/skab

Varenr: 17-005-07

Egnet til, som spulerør eller til brug i slange skabe.

Robust rør fremstillet af messing og P.O.M. kunststof

EURO Strålerør af kunststof/messing

Strålerør EURO-dyse af messing med trinløs regulering til brandslange. Der findes her EURO strålerør messing med variationer i forhold til vandmængde, dråbestørrelse og meget mere. Et Strålerør EURO-dyse af messing sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

 

For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige strålerør til din brandslange. Når en stråle har forladt et Strålerør EURO-dyse af messing, er der flere faktorer bliver der påvirker den. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden. Da en stråle fra et strålerør bliver påvirket af tyngdekraften og luftmodstanden, vil strålen afbøjes mod jorden. Strålerør EURO-dyse har et specielt dysehoved af gummibelagt messing.

 

Strålerør EURU-dyse med vandtåge. Dette strålerør har en vandtåge med tågespredning. Vandtåge giver mulighed for at opnå det optimale slukningsarbejde. Strålerør med vandtåge findes med forskellige tryk. Hvilket det optimale arbejdstryk er, afhænger af, om der er tale om et lavtryks strålerør eller strålerør med højtryk.

Hvad er vandtåge? Vandtåge bekæmper flammer med en fint forstøvet vandtåge i stedet for store tunge dråber. En vandtåge kan slukke en brand mere effektivt end en tyk stråle af større dråber. Men det afhænger selvfølgelig af flere faktorer. I nogle tilfælde vil en tykkere stråle være den bedste løsning. Du må sætte dig godt ind i, hvordan dit strålerør fungerer, så du kan få det mest optimale ud af det og vandtåge.

 

Du kan klare enhver type brand, hvis du har det rigtige strålerør. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, kan du ringe til os for vejledning, se vores kontakt info her.

Skulle du bruge et andet strålerør end vi har her på hjemmesiden, kan du ringe til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe lige det strålerør som du skal bruge. Du kan også tjekke Brand-tech.dk, de har større udvalg.

Yderligere information

Vægt0.395 kg
Vælg Variant:

1", 3/4"

Godkendelse:

Godkendt i.h.t. EN 671