Vandslukker 9 liter EURO

993,75 DKK inkl. moms

Varenr: 09-002-09

Denne slukker er af rigtig god kvalitet til en konkurrence dygtig pris, og er velegnet til bygninger som skoler og lagre.

Vandslukker til slukning af brande i Træ, Papir og textiler m.m.
Slukkeren kan også slukke brande i El op til 1000 volt.

Er du i tvivl om hvilken slukker du skal bruge, kan du læse vores artikel “Hvad du bør vide om Brandklasser

Vandslukker 9 ltr Euro – Produkt datablad

Ikke på lager

Sammenlign
Varenummer (SKU): 09-002-09 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Vandslukker 9 liter EURO

 

 – en effektiv vandslukker 9 liter EURO

Varenr: 09-002-09

Denne trykvandslukker af rigtig god kvalitet samt konkurrencedygtig pris. 

Vand er et uskadeligt middel at slukke brand med, og egner sig derfor godt til steder hvor der befinder sig mennesker. 

Velegnet til kontorer, forretninger, lagre, hoteller, institutioner, skoler, hjemmet m.m. En rigtig god vandslukker til konkurrence dygtig pris, Tysk Kvalitet. Til slukning af organiske materialer, træ, papir og tekstiler.
El-brande op til 1000 V – 1 m. afstand.

Er du i tvivl om hvilken slukker du skal bruge? Så læs vores artikel “Hvad du bør vide om Brandklasser

Hvilken slukker du skal bruge, afhænger af hvilken type brand der skal slukkes. Hvis du er i tvivl om hvilken slukker du skal bruge, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 25 31 00 24 eller sende en mail til mail@jt-extra.dk. Du kan også skrive til os via kontaktformularen som du finder på siden.

 

Vandslukker 9 liter EURO – ildslukker

En billig vandslukker 9 l til høj kvalitet. Ildslukker til brug af slukning af brande i organiske materialer. Du kan med denne ildslukker, slukker brande i træ, glødebrande, tekstiler og meget mere. En brannslukker vand er egnet til steder hvor der er mange mennesker. Denne ildslukker / håndslukker er én af vores bedste vandslukkere. Dette er desuden en billig vandslukker der ikke går på kompromis med kvaliteten.Alle vores ildslukkere er godkendte til erhvervs brug på nær nogle få, der sælges til privat personer. Vores brandslukkere der ikke er godkendte til erhvervs brug er markeret med ordene ” ikke godkendt til erhvervsbrug”. 

Alt vores brandslukningsmateriel er af høj kvalitet og konkurrencedygtigt. En ildslukker skal efterses én gang årligt, hvis den bruges til erhvervsbrug. Vær derfor opmærksom på, at få gjort det i tide. Derudover skal en slukker udskiftes efter 5 år, medmindre den findes i et privat hjem. Til private er der som sådan ikke nogen regler, men det vil være klogt at udskifte sin slukker hvert 5 år for den ekstra sikkerhed. 9 l vandslukker / ildslukker giver ca en affyringstid på 50 sekunder til 60 sekunder alt afhængigt af, hvilken slukker du bruger. Det er vigtigt at du udnytter strålen af vanf på bedst mulige måde, så du bedre kan slukke branden på en effektiv måde. 
Du kan også se vores vandslukker i klasse 55A

Kontroleftersyn af ildslukker / brandmateriel

Mangler du krontroleftersyn ef dit brandmateriel, eller vil du gerne vide mere om hvornår man bør få lavet et kontroleftersyn, kan du besøge Brand-tech.dk – læs mere her. 

Yderligere information

Vægt18 kg
Godkendelse:

Nordisk godkendelse – Klasse 21A