BLOG

Vi har hos JT-eXtra samlet vi forskellige artikler, som vi har lavet for at hjælpe vores kunder med at navigere i hvad for noget brandmateriel der er bedst til hvilken situation. Skulle du havde nogle spørgsmål, som du ikke har fået svar på er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan finde vores kontakt info under Kontakt  

Guide til skumslukker

Skumslukker - nyttig viden!

I denne artikel kan du få svar på dine spørgsmål angående skumslukkere, samt anden nyttig viden. Artiklen kommer blandt andet ind på brandklasser samt foredelene ved en skumslukker og hvad du bør være opmærksom når du tager den i brug. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere her ->

Det du bør vide om CO2 slukkere

CO2 slukker guide

De mest stillede spørgsmål om CO2 slukkere – Er du i tvivl om hvilken brandslukker du skal bruge, og om en co2 slukker kan være den rigtige til dig? Eller har du allerede en co2 slukker som du gerne vil vide lidt mere om? Læs med i denne artikel og få svar på de mest stillede spørgsmål.

Læs mere her ->

vandslukkere - din guide

Vandslukkere - Hvad du bør vide!

Nogle vandslukkere er frostsikre, andre er ikke. Læs her mere om hvilken vandslukker der kan hvad, og hvad de er særlig velegnet til.

Læs mere her ->

Det du bør vide om pulverslukkere

Pulverslukkere - alt du bør vide

Regler for pulverslukkere afhænger af flere forskellige ting. Der kan være bestemte regler for, hvilken slukker du skal have stående et bestemt sted, alt efter hvilken type brand der kan opstå. Hvis pulverslukkeren skal bruges til erhverv, bør du være opmærksom på, at alle brandslukkere skal være DS/EN-3 godkendte. Der skal yderligere foregå et eftersyn af din pulverslukker én gang årligt.

Læs mere her ->

Burnaid førstehjælp køling af brandskader

Burnaid - smertelindring

Den første behandling af brandskader. Burnaid er en vandbaseret hydrogel der udviser kølende og smertelindrende egenskaber. Burn aid produkterne er specielt designet til førstehjælp af brandsår. De køler og lindrer brandsår for at reducere smerter og hydrogel påfører samtidig fugt til området. Burn aid indeholder 4% melaleuca olie, og er beregnet til førstehjælp af mindre forbrændinger, skoldninger og solskoldninger.

Læs mere her ->