BLOG

I denne blog har vi hos JT-eXtra samlet vi forskellige artikler, som vi har lavet for at hjælpe vores kunder med at navigere i hvad for noget brandmateriel der er bedst til hvilken situation. Skulle du havde nogle spørgsmål, som du ikke har fået svar på er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Du kan finde vores kontakt info under Kontakt  

skumslukker

Skumslukker - nyttig viden!

I denne artikel kan du få svar på dine spørgsmål angående skumslukkere, samt anden nyttig viden. Artiklen kommer blandt andet ind på brandklasser samt foredelene ved en skumslukker og hvad du bør være opmærksom når du tager den i brug. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om skumslukker her ->

Det du bør vide om CO2 slukkere

CO2 slukker guide

De mest stillede spørgsmål om CO2 slukkere – Er du i tvivl om hvilken brandslukker du skal bruge, og om en co2 slukker kan være den rigtige til dig? Eller har du allerede en co2 slukker som du gerne vil vide lidt mere om? Læs med i denne artikel og få svar på de mest stillede spørgsmål.

Læs mere om CO2 slukker her ->

vandslukkere - din guide

Vandslukkere - Hvad du bør vide!

Nogle vandslukkere er frostsikre, andre er ikke. Læs her mere om hvilken vandslukker der kan hvad, og hvad de er særlig velegnet til.

Læs mere om vandslukker her ->

Det du bør vide om pulverslukkere

Pulverslukkere - alt du bør vide

Regler for pulverslukkere afhænger af flere forskellige ting. Der kan være bestemte regler for, hvilken slukker du skal have stående et bestemt sted, alt efter hvilken type brand der kan opstå. Hvis pulverslukkeren skal bruges til erhverv, bør du være opmærksom på, at alle brandslukkere skal være DS/EN-3 godkendte. Der skal yderligere foregå et eftersyn af din pulverslukker én gang årligt.

Læs mere om pulverslukker her ->

burnaid

Burnaid - smertelindring

Den første behandling af brandskader. Burnaid er en vandbaseret hydrogel der udviser kølende og smertelindrende egenskaber. Burn aid produkterne er specielt designet til førstehjælp af brandsår. De køler og lindrer brandsår for at reducere smerter og hydrogel påfører samtidig fugt til området. Burn aid indeholder 4% melaleuca olie, og er beregnet til førstehjælp af mindre forbrændinger, skoldninger og solskoldninger.

Læs mere om Burnaid her ->

Ildslukker - din guide

Din ildslukker Guide

Vi her her lavet en Ildslukker Guide, for når det gælder sikkerhed, kan man aldrig være forberedt nok. Det gælder også, når det kommer til brandmateriel. Det kan dog være en udfordring, da der findes flere forskellige typer af ildslukkere. 

Læs mere om ildslukker / brandslukker her ->

brandslukker - hvilken en skal jeg vælge?

Brandslukker - Hvilken en skal jeg vælge?

Hver eneste dag opstår der brande både i private hjem og i virksomheder, og derfor er det vigtigt, at man har det rigtige udstyr til at slukke branden, og derved minimere skaderne.

Du må sætte dig godt ind i hvilke regler der er angående placering, vedligeholdelse mm. af brandslukkeren.

Hvis du søger en slukker til virksomheden, skal du først og fremmest kontakte de lokale brandmyndigheder, som kan fortælle dig hvilke regler der gælder inden for pågældende kommune.

Læs mere om hvilken brandslukker du kan vælge her ->

brandklasser brandslukker typer

Hvad du bør vide om brandklasser

Når du skal slukke en brand er det ikke ligegyldigt hvilken brandslukker du bruger. Hvis du fx bruger en vandslukker der ikke har den rigtige godkendelse på spændingsførende el-udstyr kan det gå galt. Det vil heller ikke gavne dig, at bruge en vandslukker til at slukke brand i metaller.

Læs mere om de forskellige brandklasser her ->

brandmateriel og sikkerhed

Brandmateriel og sikkerhed

JT-eXtra handler varer af god kvalitet til lav pris.

Alle Brandslukkere er godkendte til erhvervs brug, på nær nogle få. Disse Brandslukkere er markeret med teksten, “Ikke Godkendt til erhvervs brug!” Du kan derfor trygt købe din ildslukker / brandslukker hos os. Alle ildslukkere er godkendte med godkendelsen DS/EN3

Vi forhandler alt i brandmateriel og sikkerhed – Læs mere her ->

førstehjælp og sikkerhed

Førstehjælp og sikkerhed

Hvorfor er førstehjælp og sikkerhed så vigtigt? Er du klar hvis uheldet er ude og ved lige præcis hvad du skal gøre? Det her er nogle af de spørgsmål vi svare på her.

Husk en lille forskel kan redde liv – Læs mere her ->