BRANDMATERIEL OG SIKKERHED

JT-eXtra har en klar mission - Fantastisk kvalitet

“Alle vores produkter er nøje udvalgt, og vi kan derfor garantere en høj kvalitet”.

 Vores Mission:

Vi vil gerne skabe et større fokus på den sikkerhed vi allesammen er ansvarlige for, at sikre både os selv og vores omgivelser. “Vi lever kun én gang” som man siger. Derfor er det utroligt vigtigt at vi værner om vores eget liv og andres. Det er en del af vores mission at hjælpe dig med at sikre både dit hjem og din arbejdsplads for eventuelle farer.

Hvad du kan gøre:

På nogle arbejdspladser er der større risiko for brandulykker og skader end andre. Derfor er det vigtigt at man tager højde for hvilke sikkerhedsforanstaltninger der skal foretages dér hvor du arbejder. Som arbejdsgiver har du for eksempel ansvaret for, at du har de nødvendige brandslukkere på arbejdspladsen. Se hvilket udvalg af brandslukkere du kan finde hos JT-eXtra. 

Mangler du kontroleftersyn af din brandslukker, så kan Brand-Tech hjælp dig – læs mere her.

Derhjemme har du også behov for at føle dig sikker. En brand kan opstå uden varsel, som kan skyldes forskellige ting. Vi er flere der har prøvet, at blive optaget af noget andet, mens vi har gryderne stående på komfuret. I sådanne situationer kan der hurtigt opstå en brand. Først og fremmest er det vigtigt at vi bliver advaret, så vi hurtigt kan slukke branden, eller flygte hvis det bliver nødvendigt. 

Er der tale om en mindre brand kan den nemt og effektivt slukkes med et brandtæppe.  

OBS: Husk altid at tænke på din egen sikkerhed først. Hvis branden er blevet stor skal du skynde at redde dig selv frem for dine materielle ejendomme.