Handelsbetingelser hos JT-eXtra

Midlertidigt pris- forbehold

Da vi konstant modtager voldsomme leverandørprisstigninger pga. de stadig stigende globale omkostninger på råvarer og fragt m.m., må vi desværre indføre et prisforbehold for varer, vi ikke har på lager. Såfremt vi ikke kan levere den bestilte vare til den anførte pris, vil vi kontakte ordreafgiveren med tilbud om aktuel pris.

 

Betaling:

JT-eXtra modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Betalingsbeløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Du skal oplyse din adresse og dit telefonnr. når du afgiver din ordre.

JT-eXtra bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af dit privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.

Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Levering:

Lagervarer afsendes inden for 1-3 dage på hverdage, med mindre andet er aftalt.

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

JT-eXtra vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

JT-eXtra

Håndværkerbyen 13

2670 Greve

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger betaler vi.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@jt-extra.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Fortrydelsesformular.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Fragt
For fragt til ikke brofaste forbindelser forbeholder vi os ret til fragttillæg for palleforsendelse.