6 liter Fritureslukker / Fedtbrandslukker TOTAL

1.618,75 kr. inkl. moms

Varenr: 09-105-06

Godkendt DS/EN3  klasse 13A – 75F

Denne frityrslukker er obligatorisk i ethvert hotel- og restaurant køkken, i grillbarer samt hvor der arbejdes med olier og fedtstoffer ved madlavning.

6 ltr Fritureslukker / Fedtbrandslukker – Total – Produkt datablad

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 09-105-06 Kategorier: ,

Beskrivelse

6 liter Fritureslukker / Fedtbrandslukker TOTAL

Varenr: 09-105-06

Godkendt DS/EN3  klasse 13A – 75F

Fritureslukker med trykindikator / manometer
Leveres med vægbeslag

Effektiv mod A og F brande
F-brande = brande i madolier og fedtstoffer
Indeholder en special skumtype, der undgår genantændelse
Anvendelig til El-brande op til 1000 volt
Læs mere om brandklasserne

Beholder med indvendig plast. coatning

Bemærk! NU som DS/EN3 godkendt

Denne fritureslukker er obligatorisk i ethvert hotel- og restaurant køkken, i grillbarer samt hvor der arbejdes med olier og fedtstoffer ved madlavning.

Specifikationer:
Affyringstid: 33 sek
Funktion: 0 – 60 °C
Kastelængde: 3 – 5 m
Vægt: 11 kg
Højde 560 mm
Beholder Ø: 150 mm

Godkendelser: DS/EN3 – DNV – MED

Når du skal slukke en brand er det ikke ligegyldigt hvor branden opstår. De forskellige brandklasser afgør hvilken stof eller materiale der bedst egner sig som sluknings middel. Hvis branden opstår i olie eller madstoffer i et køkken er det vigtigt at din ildslukker har brandklassen F. Brandklassen F gælder brande i olier, fedtstoffer og madolier. Læs mere om brandklasserne

6 liter Fritureslukker 

En 6 liter fritureslukker har en total vægt på 11 kilo og en affyringstid på 33 sekunder. Dette er derfor en særdeles egnet frityrslukker der er forholdsvis nem at betjene samt har en lang affyringstid der gør det nemmere at slukke branden. Denne 6 liter fritureslukker er obligatorisk i ethvert hotel- og restaurant køkken samt i grillbarer hvor der arbejdes med olier og fedtstoffer ved madlavning. Hvilken oliebrand klasse der er tale om er som nævnt ovenfor afhængig at den type brand der er tale om. Sæt dig derfor godt ind i, hvilken type brand der er tale om. Du kan også købe denne slukker hos Brand-Tech.

Oliebrand klasse er i en brandklasse for sig. Oliebrand klasse brande skal slukkes med denne 6 liter fritureslukker – fedtbrandslukker. Du finder ikke en bedre ildslukker til formålet.  Alle vores ildslukkere er godkendte til erhvervs brug, på nær nogle få ildslukker – spray ildslukkere der er markeret med teksten “ikke godkendt til erhvervs brug”.

Hos JT-extra er kunden altid i centrum.Du kan altid kontakte os med spørgsmål. Vi svarer altid hurtigst muligt og så vidt som muligt inden for én hverdag. Alle vores ildslukkere – brandslukkere er godkendte til erhvervs brug. Det gælder på nær nogle få slukkere 7 ildslukker spray der er mærket med teksten “ikke godkendt til erhvervs brug”. Du kan derfor trygt købe din ildslukker hos os. Vi leverer hurtigt – som regel samme dag vi modtager din ordre. Da vi har et stort kendskab til alle vores produkter, kan du bede om vejledning angående din 6 liter fritureslukker – frityrslukker. Vi kan også fortælle dig mere om oliebrand klasse F og de øvrige brandklasser. Kontakt os pr telefon, mail eller skriv til os via vores kontaktside.

Yderligere information

Vægt10 kg