Brandtæppe 3-lag 120 x 180 cm

420,00 kr. inkl. moms

Varenr: 10-115-10

Godkendt: EN 1869 1997

Brandtæppe med 3 lag. Den mellemliggende membran øger sikkerheden og forhindrer væsker og dampe / os i at trænge igennem tæppet.

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 10-115-10 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Brandtæppe 3-lag 120×180 cm

Varenr: 10-115-10

120 x180 cm i Hard Box – 2 lag glasvæv med mellemliggende membran.

Den mellemliggende membran øger sikkerheden og forhindrer væsker og dampe / os i at trænge igennem tæppet.

Tæppet er egnet til køkkener i restauranter, kantiner, grillbarer, laboratorier, i hjemmet m.v.

 

Brug af brandtæpper 

Brandtæpper bruges ofte i køkkener, hvis man for eksempel oplever brand i en gryde eller friture gryde. Man kan også bruge brandtæppet til at slukke begyndende brande, hvis der pludseligt går ild i en persons tøj. Udover dette kan tæppet benyttes til mindre væskebrande eller brande i faste stoffer. Går der ild i en person skal man reagere hurtigt, og et brandtæppe er ideelt til at slukke ilden.

 

Brandmateriel eftersyn

Hvis du ønsker at øge din sikkerhed yderligere kan du bestille et brandmateriel eftersyn som kan arrangeres ved Brand-tech.dk.

Brandtæppet anvendes til:

Friture brande
Brande i el-artikler, TV m.m.
Dekorationer
Motorbrande
Havegrill
Person brande

Leveres med dansk label / tekst.

 

Sikkerhedsudstyr i hjemmet 

Med det rette sikkerhedsudstyr i hjemmet kan du være bedre forberedt hvis der skulle ske et uheld. Med et brandtæppe kan du sikre dig mod brande i bl.a. gryder og andre mindre brande. Dette brandtæppe kan med dets 3 lag give dig en ekstra sikkerhed, ved at den mellemliggende membran øger sikkerheden og forhindrer væsker og dampe / os i at trænge igennem tæppet.

brandtrekanten brandtæppe brandtæpper falck hvad er brandtæppe lavet af tæpper tilbud sikkerhedsudstyr i hjemmet brandmateriel eftersyn

Brandtrekanten

Det er værd at vide lidt om brandtrekanten når du skal slukke en brand. Brandtrekanten er et grundlag for at der kan opstå en ild.

De 3 elementer i brandtrekanten består af oxygen (ilt), varme og Brændstof (brændbart materiale)
Fjernes ét af disse elementer slukkes branden.

Et brandtæppe kan hjælpe med at slukke branden, ved så at sige “kvæle ilden”. Hermed fjerner man elementet oxygen og branden slukkes.

Hos JT-eXtra sælger vi alt i brandmateriel, sikkerhed og førstehjælp. Vi sælger blandt andet brandtæpper der er med til at øge din sikkerhed.

Hvad er brandtæppe lavet af?
Mange er interesseret i, at vide hvad er brandtæppe lavet af. Brandtæpper bruges til at slukke mindre brande ved at kvæle ilten. De kan være fremstillet af en række forskellige materialer, men de er altid brandhæmmende eller resistente. Derfor hvad er brandtæppe lavet af kan variere fra tæppe til tæppe. Dette brandtæppe består af 2 lag glasvæv samt et mellemliggende membran.

Yderligere informationer om brandtæpper 3-lag, samt hvad er brandtæppe lavet af eller andet, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig, kontakt os nu.

Yderligere information

Vægt2 kg
Godkendelse:

Godkendt: EN 1869 1997