Dispenser m. 100 stk. plastre

162,50 kr. inkl. moms

Varenr: 40-52-075

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 40-52-075 Kategori:

Beskrivelse

Plasterdispenser 100 stk. plastre

Denne dispenser til 2 x 50 stk plastre, vægmodel med klart låg, fås hos JT-eXTra. Vi går meget op i kvaliteten af vores produkter, og finder produkterne til de billigst mulige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

 

Varenr: 40-52-075

Mål: 160 x 120 x 25 mm

50 stk plaster vandfast 1,9 x 7,2 cm

50 stk plaster elastisk 1,9 x 7,2 cm

Plastrene er pakket enkeltvis.

Plastre med sårpude og god klæbeevne.

En god fornuftig og billig løsning til værksted, lager eller hvor der ofte anvendes plaster – let at efterfylde

 

Plaster hæfter bedst på rengjort.
Plasteret bør skiftes mindst en gang dagligt, af hygiejniske årsager. Plasteret hæfter bedst på rent og tørt hud. Vær altid forberedt, og hav en plasterbeholdning i nærheden. Egnet til at have stående i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Se også vores smarte førstehjælps station, med et varieret indhold. Indholdet i førstehjælps stationen kan håndtere flere forskellige typer skader, og kan efter behov tilpasses til forskellige typer for pleje. Du kan læse mere under vores førstehjælps station

FØRSTEHJÆLP OG SIKKERHED – OPDATER DIN FØRSTEHJÆLPSTASKE

Vi har her hos JT-eXtra et stort udvalg indenfor førstehjælp og sikkerhed. Du kan få alt til at fylde din førstehjælpekasse / førstehjælpstaske op med, bl.a. plaster, bandage og m.m. Du kan finde vores udvalg her. 

Hvis du har spørgsmål til vores dispenser eller andet, er du velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan finde vores kontakt info her.

BURNAID SMERTELINDRING

Vi har her hos JT-eXtra fået en NYHED på lager. Vi har nu mulighed for at forhandle en masse forskellige vare inde for Burnail serien, som er den første rigtige sårbehandling. Du kan læse meget mere om det her.

Yderligere information

Vægt0,195 kg