Genoplivningsmaske

26,95 kr.187,50 kr. inkl. moms

Varenr: 40-52-201, 40-52-201-10

Sammenlign
Share :

Beskrivelse

Mund til mund genoplivningsmaske (engangs)

Denne genoplivningsmaske er med ventil – kontraventil.

Varenr: 40-52-201, 40-52-201-10

Denne mund til mund maske er designet til at beskytte både førstehjælperen og patienten hygiejnisk, når der gives kunstigt åndedræt.

 

Skal du give kunstigt åndedræt, kan det være praktisk med en genoplivningsmaske. Den er både hygiejnisk og nem at bruge. Husk at de første minutter efter en person er faldet om, er de mest afgørende om personen kan reddes. Det er derfor yderst vigtigt at yde en person førstehjælp hurtigst muligt. Benyt dig af førstehjælpens 4 hovedpunkter: Stands ulykken/sørg for at sikre området, vurder situationen, ring efter hjælp, yd førstehjælp.

 

Se også vores smarte førstehjælps station, med et varieret indhold. Indholdet i førstehjælps stationen kan håndtere flere forskellige typer skader, og kan efter behov tilpasses til forskellige typer for pleje. Du kan læse mere under vores førstehjælps station

FØRSTEHJÆLP OG SIKKERHED – OPDATER DIN FØRSTEHJÆLPSTASKE

Vi har her hos JT-eXtra et stort udvalg indenfor førstehjælp og sikkerhed. Du kan få alt til at fylde din førstehjælpekasse / førstehjælpstaske op med, bl.a. plaster, bandage og m.m. Du kan finde vores udvalg her. 

Hvis du har spørgsmål til vores dispenser eller andet, er du velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan finde vores kontakt info her.

BURNAID SMERTELINDRING

Vi har her hos JT-eXtra fået en NYHED på lager. Vi har nu mulighed for at forhandle en masse forskellige vare inde for Burnail serien, som er den første rigtige sårbehandling. Du kan læse meget mere om det her.

Yderligere information

Vægt0,150 kg
Antal:

1 stk., 10 stk.