Svejse tæppe 1200° C

2.181,25 kr. inkl. moms

Varenr: 10-120-02

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 10-120-02 Kategori:

Beskrivelse

Svejse tæppe 1200° C 1,8 x 3 m

Varenr: 10-120-02

Dette Svejse tæppe 1200° C er behandlet med en mineralsk baseret finish for at forhindre optrævling. 

 

Svejsetæppe fremstillet af silikat stoffer:

Silikat – stoffer har unikke egenskaber i forhold til brug og modstands dygtighed over for høje temperaturer.

 

Belastninger på 1000°C og kortvarig 1150°C:

Derfor er dette materiale egnet til anvendelse som svejsning selv under ekstreme forhold.

For varmebestandige materiale af høj kvalitet anvendes silicafibre, Silica  er ikke-miljøfarligt.

 

Information om svejsetæppet

Brandhæmmende tæpper kan hjælpe med at beskytte objekter og arbejdsomgivelser imod gnister og gløder. Svejsetæppets kant / oplæg er syet med glasfibertråd af samme materialetype som selve tæppet. Alle svejsetæppets kanter / sider er monteret med “øjer”, der sidder med 36 tommers mellemrum.

 

Materiale der er behandlet med mineralsk baseret finish tåler slibende underlag bedre, mens ubehandlet materiale  generelt er bedre til at hænge over objekter. Svejsetæppet er vævet af glasfiber, der kan modstå stor belastning og derfor er yderst slidstærkt. Fibrene i glasfiber består af meget tynde strenge af glas, der er vævet sammen til glasfibervæv, som er flexibelt / bøjeligt, og derfor tåler at blive foldet. Det anbefales at bruge flere lag af svejsetæppe ved svejsning, for extra beskyttelse.

 

Andre svejsetæpper

JT-eXTra har flere svejsetæpper, så ethvert behov for beskyttelse af omgivelserne kan opfyldes. Det kan f.eks. være svejsning eller anden form for aktivitet, der forårsager gnister eller gløder.

Sammenlign gerne vores forskellige svejsetæpper, se vores udvalg her.

Forholdsregler

Et letvægts svejse tæppe 1200 °C, som dette bør kun bruges vertikalt / lodret, så varme gløder og lignende let kan falde af efter umiddelbar kontakt med svejsetæppet.

Svejsetæpper bør jævnligt checkes, for at sikre at de virker hensigtsmæssigt. Erstat om nødvendigt beskadigede tæpper. Det er op til brugeren af svejsetæppet at afgøre om det er tiltrækkelig beskyttelse til det arbejde det skal bruges til.

Du er velkommen til at skrive en mail eller ringe til os. Vi sidder klar til at give råd og vejledning, så du kan finde det brandmateriel som du har behov for. Du kan finde vores kontakt info her. 

 

Yderligere information

Vægt6 kg
Vægt:

ca. 1150 kg/m2

Tykkelse:

1,3 mm