Brandtæppe 120 x 120 cm i blødt etui

Varenr: 10-115-07

Brandtæppe af KRAFTIG KVALITET AF GLASFIBERVÆV – I BLØDT ETUI

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 10-115-07 Kategori:

Beskrivelse

Brandtæppe Kraftig kvalitet af glasfibervæv – i blødt etui

120 x 120 cm i blødt etui.

Velegnet til
* friturebrande og andre væskebrande,
* personbrande (fjern hurtigt tæppet igen og efterkøl med vand)
* motor- og el-brande
* brande i dekorationer m.m.

Ideel til private køkkener, have grill m.m.

Brandtæpper bruges ofte i køkkener, hvis man for eksempel oplever brand i en gryde eller friture gryde. Man kan også bruge brandtæppet til at slukke begyndende brande, hvis der pludseligt går ild i en persons tøj. Udover dette kan tæppet benyttes til mindre væskebrande eller brande i faste stoffer. Går der ild i en person skal man reagere hurtigt, og et brandtæppe er ideelt til at slukke ilden.brandtrekanten brandtæppe regler brandfilt pris brandsår behandling elementær brandbekæmpelse housegard brandfilt

Brandtrekanden

Det er værd at vide lidt om brandtrekanten når du skal slukke en brand. Brandtrekanten er et grundlag for at der kan opstå en ild.

De 3 elementer i brandtrekanten består af oxygen (ilt), varme og Brændstof (brændbart materiale)
Fjernes ét af disse elementer slukkes branden.

Et brandtæppe kan hjælpe med at slukke branden, ved så at sige “kvæle ilden”. Hermed fjerner man elementet oxygen og branden slukkes.

 

Brandsår behandling

Bruger man et brandtæppe rigtigt kan man undgå at komme til skade. Ikke desto mindre kan man være uheldig og det er derfor vigtigt at kende lidt til brandsår behandling. Den rette brandsår behandling kan udføres med produkterne i BurnAid serien.

Brandtæppe regler når det gælder brandtæppe regler er der ingen for privat personer. Når det gælder erhverv kan der være brandtæppe regler for hvor brandtæpperne skal placeres osv. Vil du vide mere om brandtæppe regler er du derfor nødt til at undersøge hvilke regler der er for netop dit firma. 

Elementær brandbekæmpelse
Hvad hvis der går ild i en person? Lær lidt om elementær brandbekæmpelse så du er bedre rustet. Køb dit brandmateriel  idag. Så kan dette tæppe også bruges. Svøb tæppet over personens hoved og skuldre. Læg personen ned, om nødvendigt med magt! Derefter skal du klappe / stryge ilden ud, fra hoved og ned. Fjern tæppet og påbegynd kold vandbehandling med det samme. Alle vores brandtæpper og brandmateriel er godkendt. Har du brug for at få Kontroleftersyn af brandmateriel så læs mere her –  Brand-Tech

JT-eXtra vil gerne give dig vejledning inden for brandtæppe regler og elementær brandbekæmpelse. Hvis du ønsker yderligere information om brandsår behandling eller andet er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, du finder vores kontakt info her.

Yderligere information

Vægt0,800 kg
Godkendelse:

Godkendt: EU-norm EN 1869