Lommemaske, silicone med ventil

90,95 kr. inkl. moms

Varenr: 40-52-200

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 40-52-200 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Lommemaske, silicone med ventil

Lommemaske til genoplivning

Varenr: 40-52-200

Lommemaske med envejsventil og filter leveres komplet i æske med brugsvejledning.

Skal du give kunstigt åndedræt, kan det være praktisk med en lomme maske. Den er både hygiejnisk og nem at bruge. Masken er udstyret med et hovedbånd, der fastgør den til patientens ansigt, der hjælper redderen til at fastholde masken på patienten. Husk at de første minutter efter en person er faldet om, er de mest afgørende om personen kan reddes. Det er derfor yderst vigtigt at yde en person førstehjælp hurtigst muligt. >/span>

 

Masken anvendes i forbindelse med genoplivning af voksne eller børn. Lægges på ansigtet med spidsen opad ved voksne og med spidsen nedad ved børn, når der skal gives kunstigt åndedræt. Inkl. envejsventil.

Se også vores smarte førstehjælps station, med et varieret indhold. Indholdet i førstehjælps stationen kan håndtere flere forskellige typer skader, og kan efter behov tilpasses til forskellige typer for pleje. Du kan læse mere under vores førstehjælps station

FØRSTEHJÆLP OG SIKKERHED – OPDATER DIN FØRSTEHJÆLPSTASKE

Vi har her hos JT-eXtra et stort udvalg indenfor førstehjælp og sikkerhed. Du kan få alt til at fylde din førstehjælpekasse / førstehjælpstaske op med, bl.a. plaster, bandage og m.m. Du kan finde vores udvalg her. 

Hvis du har spørgsmål til vores dispenser eller andet, er du velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan finde vores kontakt info her.

BURNAID SMERTELINDRING

Vi har her hos JT-eXtra fået en NYHED på lager. Vi har nu mulighed for at forhandle en masse forskellige vare inde for Burnail serien, som er den første rigtige sårbehandling. Du kan læse meget mere om det her.

Yderligere information

Vægt0,137 kg