Øjenskyl i 2-pakke

356,25 kr. inkl. moms

Varenr:  401-725200

Øjenskyl er førstehjælp til dine øjne. Hvis du får noget i dit øje er det vigtigt, at du begynder at skylle inden for få sekunder. Derfor er flasken udformet sådan, at den åbner så snart den tages ud af holderen. Det er ligeledes vigtigt at du har en god væskestrøm så øjet kan blive skyllet effektivt. Flasken har en øjenknop der garanterer at du får den mest effektive væskestrøm.

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 401-725200 Kategori:

Beskrivelse

Øjenskyl i 2-pakke med 2-flasker

Øjenskyl med 2-flasker er førstehjælp til dine øjne. Hvis du får noget i dit øje er det vigtigt, at du begynder at skylle inden for få sekunder. Derfor er flasken udformet sådan, at den åbner så snart den tages ud af holderen. Det er ligeledes vigtigt at du har en god væske strøm så øjet kan blive skyllet effektivt. Flasken har en øjenkop der garanterer at du får den mest effektive væskestrøm. Øjenkoppen har en indbygget støvbeskyttelse der gør, at den altid er ren og frisk.
Væsken i flasken virke neutraliserende på stænk fra alkalier (fx lud) og syrer (fx batterisyre).

Specifikationer:

2 flasker x 500 ml steril bufret isoton saltvandsopløsning uden konserveringsmiddel.
Til engangsbrug.
Holdbarhed 4,5 år.
Mål: Ø 6,6 cm x 23,5 cm
Holdbarhed: 4,5 år fra Produktionsdato

Egenskaber:

• Funktionelt design
• Gode skylle egenskaber
• Hurtig og let at åbne
• Fleksibel placering
• Effektiv skylning
• Støvbeskyttet øjenkop
• Neutraliserende væske

Du kan købe en vægholder til din øjenskyl så den altid er tilgængelig og lige ved hånden.

Vejledning:
Det er vigtigt, at du begynder at skylle inden for de første sekunder efter en ulykke. Øjenskyllen giver en effektiv væskestrøm. Øjenkoppen leder væsken ind i øjet uden unødigt spild, og samtidig hjælper den med at holde øjet åbent.
Ud over at opspæde og bortskylle det farlige stof, neutraliserer væsken stænk fra alkalier og syrer. Virkningen er generelt kraftigere for alkalier end for syrer.

 

Yderligere information

Vægt1,3 kg