Øjenskyllevæske 5 x 500 ml

1.143,95 kr. inkl. moms

Varenr: 401-7255

Cederroth Øjenskyl – 5 x 500 ml i en bærbar kuffert. Kufferten er praktisk at medbringe, for eksempel ved mobilt arbejde eller under transport til hospital.
Kufferten er af hård plast med et transparent låg og et håndtag. 

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 401-7255 Kategori:

Beskrivelse

Øjenskyllevæske 5 x 500 ml

Cederroth Øjenskyllevæske – 5 x 500 ml i en bærbar kuffert. Kufferten er praktisk at medbringe, for eksempel ved mobilt arbejde eller under transport til hospital.
Kufferten er af hård plast med et transparent låg og et håndtag. 

Specifikationer:

  • 5 stk. Øjenskyl 500 ml
  • Mål: B 40 x H 28 x D 8,5
  • Vægt: 4200 gram

Om Cederroth øjenskyllevæske
Cederroth øjenskyl er førstehjælp for dine øjne. Hvis du får noget i øjet er det vigtigt, at du påbegynder at skylle inden for få sekunder. Derfor er flasken udformet sådan, at den åbner så snart du tager den ud af holderen. Det er vigtigt at du har en god væskestrøm så øjet kan blive skyllet ordentligt. Flasken har en øjenkop der garanterer at du får den mest effektive væskestrøm. Øjenkoppen har desuden en indbygget støvbeskyttelse der gør, at den altid er ren og frisk.
Væsken i flasken virke neutraliserende på stænk fra alkalier (fx lud) og syrer (fx batterisyre).

Vejledning:
Det er vigtigt, at du begynder at skylle inden for de første sekunder efter en ulykke. Øjenskyllen giver en effektiv væskestrøm. Øjenkoppen leder væsken ind i øjet uden unødigt spild, og samtidig hjælper den med at holde øjet åbent.
Ud over at opspæde og bortskylle det farlige stof, neutraliserer væsken stænk fra alkalier og syrer. Virkningen er generelt kraftigere for alkalier end for syrer.

Yderligere information

Vægt4,2 kg