Renseservietter

31,25 kr. inkl. moms

Varenr: 40-52-101

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 40-52-101 Kategori:

Beskrivelse

Renseservietter til desinfektion

Er det tid til at opdatere førstehjælpskassen? Hos JT-eXtra kan du få de renseservietter som du har brug for, i en god kvalitet og til en god pris.

Varenr: 40-52-101

70% Isopropanol. Til rensning af hud.

 

100 stk 3×6 cm stofstykker. Pakket enkeltvis. Nem lige at have med i tasken.

 

Velegnet til rejsebrug.

Kun til brug på kroppen. Produktet må ikke bruges på åbne sår, eller nær øjnene. Hvis huden bliver rød mens du bruger renseservietten, må du omgående stoppe brugen. Der kan være tale om allergi. Kontakt din læge hvis rødmen ikke forsvinder igen. Ved kontakt med øjnene, skyl øjnene med vand omgående. Hvis du ved et uheld kommer til, at indtage en af renseservietterne må du ikke fremprovokere opkast, men ligeledes kontakte en læge.
Servietterne er til engangs brug og erstatter ikke håndvask.

FØRSTEHJÆLP OG SIKKERHED – OPDATER DIN FØRSTEHJÆLPSTASKE

Vi har her hos JT-eXtra et stort udvalg indenfor førstehjælp og sikkerhed. Du kan få alt til at fylde din førstehjælpekasse / førstehjælpstaske op med, bl.a. plaster, bandage og m.m. Du kan finde vores udvalg her. 

Hvis du har spørgsmål til vores dispenser eller andet, er du velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan finde vores kontakt info her.

BURNAID SMERTELINDRING

Vi har her hos JT-eXtra fået en NYHED på lager. Vi har nu mulighed for at forhandle en masse forskellige vare inde for Burnail serien, som er den første rigtige sårbehandling. Du kan læse meget mere om det her.

Yderligere information

Vægt0,109 kg