Svejsetæppe 1300˚C – 2 x 2 m

1.185,00 kr. inkl. moms

Varenr: 10-120-14

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 10-120-14 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Svejsetæppe 1300°C – 2 x 2 m

2×2 m FUTBL-HD-2×2

Svejsetæppe 1300˚C med kraftig kvalitet, i smidig blød udgave. Glasvæv fremstillet af glasfibre i bedste kvalitet. God kvalitetsvævning og selvbeskyttet mod optrævling.

Tæppet er kantet og syet med kraftige glastråde, hvilket yderligere forhindrer optrævling.

Svejsetæpper hjælper med at beskytte arbejdsområde og objekter mod sprøjt og svejsegnister. Svejsetæppe 1300˚C er vævet af meget tynde strenge af glas (glasfibervæv), og er – ud over at være ildafvisende – yderst slidstærke og slagfaste. Derfor kan de bøjes og er smidige, uden at de har tendens til at revne

Vi hos JT-eXtra har flere forskellige svejsetæpper, for på den måde at kunne opfylde dig behov, du kan se vores udvalg her.

Brandskadebehandling m. Burnaid Hydrogel

BURNAID er den helt rigtige første behandling af brandskader, forbrændinger og solskoldninger samt skoldning. Burnaid hjælper med helingsprocessen og lindrer smerten og holder det brændte område nedkølet efter førstehjælp.
Dette gøres naturligt med en specialfremstillet fugtgivende Hydro gel. Hydro gelen lindrer smerten og gelen dækker og lukker såret og fungerer dermed som et beskyttende lag, der trækker varmen ud af vævet omkring såret og samtidigt lindrer smerter ved nedkøling.
Den vandbaserede BURNAID kan nemt fjernes ved skifte eller fjerne bandagen,så patientens smerte og gener mindskes. BURNAID misfarver ikke sår og hud, så der kan hurtigt foretages vurdering af brandsårsskaden. Vil du gerne vide mere om BURNAID kan du læse mere her.

Skulle det ske at du ikke lige kan finde, det du skal bruge på vores hjemmeside, så giv os et kald, og så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe det du skal bruge.

Vi sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning, så vi kan finde lige præcis det svejsetæppe, du har brug for. Du er velkommen til at ringe til os, eller sender os en mail, du kan finde vores kontakt info her.

Yderligere information

Vægt3,48 kg