Tankvogns- skibsbeslag for 6 kg pulverslukker

343,95 kr. inkl. moms

Varenr: 11-386

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 11-386 Kategori:

Beskrivelse

Tankvogns- skibsbeslag for 6 kg pulverslukker

Mangler du et Tankvogns- skibsbeslag til din slukker, kan di købe det hos JT-eXtra. Vi går op i at vores produkter er af høj kvalitet og til lave priser.

Skulle du ikke lige kunne finde det beslag, som du skal bruge, er du velkommen til at ringe til os, eller skrive os en mail. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan finde vores kontakt info her,

Varenr: 11-386

Anvendes til diverse køretøjer som last- og tankbiler, skibe m. m.

Beslaget er justerbar og plastbehandlet.

Mangler du et beslag til montering af din ildslukker kan du bruge denne. Du kan med dette beslag montere en 6 kg pulverslukker på din truck, lastbil, bil, tankvogn, skib eller andre steder. Den er stabil, kraftig og holder brandslukkeren godt og sikkert på plads.

 

Hvis du har monteret en ildslukker bagpå dit køretøj, er det en god idé at tilkøbe en beskyttelsesovertræk, som beskytter mod vind, vejr samt salt og skidt, der hvirvler op under kørslen. Du kan  få et Rødt beskyttelsesovertræk, se her

 

KONTROLEFTERSYN AF DIN ILDSLUKKER / BRANDMATERIEL:

Hvis du mangler et kontroleftersyn af din ildslukker eller dit brandmateriel, eller bare gerne vil vide mere om hvornår man bør få et kontroleftersyn, så kan du tage kontakt til Brand-Tech.dk. 

Yderligere information

Vægt1,30 kg