Universalbeslag 6 kg pulverslukker

207,50 kr. inkl. moms

Varenr: 11-387

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 11-387 Kategori:

Beskrivelse

Universalbeslag 6 kg pulver slukker

Mangler du et Universalbeslag 6 kg til din slukker, kan di købe det hos JT-eXtra. Vi går op i at vores produkter er af høj kvalitet og til lave priser.

Skulle du ikke lige kunne finde det beslag, som du skal bruge, er du velkommen til at ringe til os, eller skrive os en mail. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan finde vores kontakt info her,

Varenr: 11-387

Bøjlebeslag, kraftig lakeret model med justerbar strop og kraftig spænde til 6 kg pulver slukker.

 

Anvendes på køretøjer og øvrige steder, hvor slukkeren kræver fastspænding.

kan evt. leveres med velcrobånd mod merpris.

 

Mangler du et beslag til montering af din ildslukker kan du bruge denne. Du kan med dette beslag montere en 6 kg pulverslukker på din truck, lastbil, bil, racerbil eller andre steder. Den er stabil, kraftig og holder brandslukkeren godt og sikkert på plads.

 

Hvis du har monteret en ildslukker bagpå dit køretøj, er det en god idé at tilkøbe en beskyttelsesovertræk, som beskytter mod vind, vejr samt salt og skidt, der hvirvler op under kørslen. Du kan  få et Rødt beskyttelsesovertræk, se her.

 

Er du på udkig efter en Ildslukker, har vi her hos JT-eXtra et stort udvalg af slukkere. Vi sælger både vandslukkere, skumslukkere, CO2-slukkere og pulverslukkere. Vi går meget op i at vores slukkere skal være fremstillet i høj kvalitet og til lave priser, se hele vores udvalg her.

KONTROLEFTERSYN AF DIN ILDSLUKKER / BRANDMATERIEL:

Hvis du mangler et kontroleftersyn af din ildslukker eller dit brandmateriel, eller bare gerne vil vide mere om hvornår man bør få et kontroleftersyn, så kan du tage kontakt til Brand-Tech.dk. 

Yderligere information

Vægt1,30 kg