Universalbeslag for 9/12 ltr.

356,25 kr.368,75 kr. inkl. moms

Varenr: 11-386-09

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Universalbeslag i plastbehandlet stål.

Mangler du et Universalbeslag til din slukker, kan di købe det hos JT-eXtra. Vi går op i at vores produkter er af høj kvalitet og til lave priser.

Skulle du ikke lige kunne finde det beslag, som du skal bruge, er du velkommen til at ringe til os, eller skrive os en mail. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan finde vores kontakt info her,

Varenr: 11-386-09

OBS: Universalbeslag – Vælg mellem flere størrelser

Kan fås til enten 9 eller 12 kg brandslukker.

 

Anvendes som køretøjs beslag, transportbeslag, marine beslag m.m.

Med 2 stropper og spænder, justerbar.

 

Mangler du et beslag til montering af din ildslukker kan du bruge denne. Du kan med dette beslag montere en 9 eller 12 kg slukker på din truck, lastbil, bil, racerbil eller andre steder. Den er stabil, kraftig og holder brandslukkeren godt og sikkert på plads.

 

Hvis du har monteret en ildslukker bagpå dit køretøj, er det en god idé at tilkøbe en beskyttelsesovertræk, som beskytter mod vind, vejr samt salt og skidt, der hvirvler op under kørslen. Du kan  få et Rødt beskyttelsesovertræk, se her.

KONTROLEFTERSYN AF DIN ILDSLUKKER / BRANDMATERIEL:

Hvis du mangler et kontroleftersyn af din ildslukker eller dit brandmateriel, eller bare gerne vil vide mere om hvornår man bør få et kontroleftersyn, så kan du tage kontakt til Brand-Tech.dk. 

Yderligere information

Vægt2,10 kg
Vælg Variant:

9 kg vandslukker, 12 kg pulverslukker