Beskyttelsesovertræk 6 kg pulverslukker

119,95 kr. inkl. moms

Varenr: 11-249

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Beskyttelsesovertræk 6 kg pulver slukker.

Hvis du har monteret en ildslukker på dit køretøj, er det en god idé at tilkøbe en beskyttelsesovertræk 6 kg, som beskytter mod vind, vejr samt salt og skidt, der hvirvler op under kørslen. Skal du have din slukker siddende udendørs, kan du købe et universal beskyttelsesoverslag hos os.

Varenr: 11-249

Fremstillet af stærk armeret plast- presenning med kraftig elastik.

Særligt egnet til 6 kg pulverslukker med tankvogns beslag på last- og tankbiler.

Kan også leveres i andre størrelser og modeller, som fx signalfarvet neongul. Hvis du ikke lige man finde det beskyttelsesovertræk, som du skal bruge er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan se vores kontakt info her.

Ildslukker piktogram er påsat.

Er du på udkig efter en Ildslukker, har vi her hos JT-eXtra et stort udvalg af slukkere. Vi sælger både vandslukkere, skumslukkere, CO2-slukkere og pulverslukkere. Vi går meget op i at vores slukkere skal være fremstillet i høj kvalitet og til lave priser, se hele vores udvalg her.

Kontroleftersyn af din ildslukker / brandmateriel:

Hvis du mangler et kontroleftersyn af din ildslukker eller dit brandmateriel, eller bare gerne vil vide mere om hvornår man bør få et kontroleftersyn, så kan du tage kontakt til Brand-Tech.dk. 

Yderligere information

Vægt1,10 kg
Farve

Hvid, Orange