Universalbeslag 5 kg Co2 slukker

575,00 kr. inkl. moms

Varenr: 11-388-05

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 11-388-05 Kategori:

Beskrivelse

Universalbeslag 5 kg –  Co2 slukker

Mangler du et Universalbeslag 5 kg til din slukker, kan di købe det hos JT-eXtra. Vi går op i at vores produkter er af høj kvalitet og til lave priser.

Skulle du ikke lige kunne finde det beslag, som du skal bruge, er du velkommen til at ringe til os, eller skrive os en mail. Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning. Du kan finde vores kontakt info her,

Varenr: 11-388-05

Beslag til 5 kg Co 2 slukker i rustfrit stål.

 

Velegnet til montering på køretøjer og skibe.

Leveres med kraftig gummistrop

 

Mangler du et beslag til montering af din ildslukker kan du bruge denne. Du kan med dette beslag montere en 5 kg CO 2 slukker på din truck, lastbil, bil, racerbil eller andre steder. Den er stabil, kraftig og holder brandslukkeren godt og sikkert på plads.

 

Hvis du har monteret en ildslukker bagpå dit køretøj, er det en god idé at tilkøbe en beskyttelsesovertræk, som beskytter mod vind, vejr samt salt og skidt, der hvirvler op under kørslen. Du kan  få et Rødt beskyttelsesovertræk, se her.

Er du på udkig efter en Ildslukker, har vi her hos JT-eXtra et stort udvalg af slukkere. Vi sælger både vandslukkere, skumslukkere, CO2-slukkere og pulverslukkere. Vi går meget op i at vores slukkere skal være fremstillet i høj kvalitet og til lave priser, se hele vores udvalg her.

KONTROLEFTERSYN AF DIN ILDSLUKKER / BRANDMATERIEL:

Hvis du mangler et kontroleftersyn af din ildslukker eller dit brandmateriel, eller bare gerne vil vide mere om hvornår man bør få et kontroleftersyn, så kan du tage kontakt til Brand-Tech.dk. 

Yderligere information

Vægt1,25 kg