Forkromet strålerør i messing – 3 størrelser

306,25 kr.331,25 kr. inkl. moms

Varenr: 17-001-13

Vælg mellem 3 forskellige størrelser

Med Indstillilngerne: Klar stråle , Brus og Lukker

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Forkromet strålerør i messing med kuglehane og 3 indstillinger

Varenr: 17-001-13

Forkromet strålerør leveres i 3 størrelser:

– 1/2″ / 13 mm slangestude – 4 mm dyse

– 3/4″ / 19 mm slangestuds – 6 mm dyse

–    1″ * 25 mm slangestuds – 8 mm dyse

 

Anvendelse: til vand. Opnå den bedste stråle til vandet.

Materiale: produceret i messing.

Forkromet strålerør messing

Forkromet Strålerør messing med trinløs regulering, der findes i mange varianter og størrelser. Med et forkromet strålerør kan man variere vandmængde, dråbestørrelse og meget mere. Det sikrer derved, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

For bedste resultat, er det vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige strålerør til brandslangen. Når en stråle har forladt strålerøret, bliver den påvirket af flere faktorer. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden. Da en stråle fra et strålerør bliver påvirket af tyngdekraften og luftmodstanden, vil strålen afbøjes mod jorden. Et forkromet strålerør messing har en kuglehane med 3 indstillinger af gummibelagt messing.

Dette strålerør har en vandtåge med tågespredning. Vandtågen giver mulighed for at opnå det optimale slukningsarbejde. Strålerør med vandtåge findes med forskellige tryk, da det optimale arbejdstryk er, afhængig af slukningssituationen, og om man bruger et lavtryks strålerør eller et strålerør med højtryk til formålet.

 

Strålerøret muliggør vandtåge. Hvad er vandtåge?

Vandtåge bekæmper flammer med en fint forstøvet vandtåge i stedet for store tunge dråber. En vandtåge kan slukke en brand mere effektivt end en tyk stråle af større dråber, da vandtågen hurtigere dækker et større område, og derved hurtigt begrænser spredningen af ilden. Men det afhænger selvfølgelig af flere faktorer. I nogle tilfælde vil en tykkere stråle være den bedste løsning. Du må sætte dig godt ind i, hvordan dit strålerør fungerer, så du kan få det mest optimale ud af det og vandtågen. Forkromet Strålerør messing har en tilgang med C-storz og B-storz

Du kan klare enhver type brand, hvis du har det rigtige strålerør. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, kan du ringe til os for vejledning, se vores kontakt info her.

Skulle du bruge et andet strålerør end vi har her på hjemmesiden, kan du ringe til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe lige det strålerør som du skal bruge. Du kan også tjekke Brand-tech.dk, de har større udvalg.

Yderligere information

Vægt0,411 kg
Vælg Variant:

1/2" / 13 mm – dyse 4 mm, 3/4" / 19 mm – dyse 6 mm, 1" / 25 mm – dyse 8 mm