Unifighter strålerør 7 mm 3/4″ – flere størrelser

993,75 kr. inkl. moms

Varenr: 17-005-06

Robust kvalitetsstrålerør til slange skabe  -vinder og industribrug.

Trinløs regulering fra klar stråle til tåge.

 

7mm dyse m. 3/4″ slangestuds

10 mm. dyse m. 1″ slangestuds

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Unifighter strålerør 7mm 3/4″ – 10 mm. 1″ studs

Unifighter– Universalstrålerør er et specialt strålerør med trinløs indstilling. Unifighter strålerør findes i mange varianter og størrelser. De med flere variationer ift. til strålebillede, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen, og unifighters har en 7 mm eller 10 mm dyse.

For at få det bedste resultat, er det meget vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige Unifighter strålerør. Når en stråle har forladt tågestrålerøret, er der flere faktorer der bliver påvirket.. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

Vandmængden som strålerøret vil yde, afhænger af mundstykkets diameter samt trykket. Der er flere ting at tage højde for.

Unifighters strålerør har en kompakt vandstråle / en diffus vandstråle, som du bør være opmærksom på.

Uanset hvilken type strålerør der er tale om, skal der altid være påsat en storz kobling. Hvis du ønsker at købe en storz kobling, kan du se vores side for storz koblinger. Vi har mange forskellige former for storz koblinger, der passer til vores forskellige strålerør.

Der er mange fordele ved at vælge et universalstrålerør – som dette Unifighters strålerør. Det kan gå fra fuld tåge til klar stråle. Det varierer, hvor mange ltr. I minuttet strålerør afgiver.

Anvendelse: til vand. Opnå den bedste stråle til vandet.
Robust materiale og i god kvalitet.

 

Du kan klare enhver type brand, hvis du har det rigtige strålerør. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, kan du ringe til os for vejledning, se vores kontakt info her.

Skulle du bruge et andet strålerør end vi har her på hjemmesiden, kan du ringe til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe lige det strålerør som du skal bruge. Du kan også tjekke Brand-tech.dk, de har større udvalg.

Yderligere information

Vægt1,300 kg
Størrelse

1", 3/4"