Handifighter strålerør – 2 størrelser

493,75 kr. inkl. moms

Varenr: 17-005-02, 17-005-01

Robust kvalitets strålerør til slange skabe – og vinder og industribrug.

Trinløs regulering fra klar stråle til tåge.

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 17-005 Kategori:

Beskrivelse

Handifighter strålerør – 2 størrelser

Varenr: 17-005-02, 17-005-01

Handifighter – Kvalitetsstrålerør er et specialstrålerør med trinløs indstilling. Handifighter strålerør findes i mange varianter og størrelser. De findes med flere variationer ift. til strålebillede, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen, og handifighter strålerør har en 7 mm dyse med ¾ ” slangestuds eller 10 mm dyse med 1” studs.

For at få det bedste resultat, er det meget vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige strålerør. Når en stråle har forladt kvalitetsstrålerøret, er der flere faktorer, der bliver påvirket. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

Handifighter strålerør har en kompakt vandstråle / en diffus vandstråle, som du bør være opmærksom på.

Uanset hvilken type strålerør der er tale om, skal der altid være påsat en storz kobling. Hvis du ønsker at købe en storz kobling, kan du se vores side for storz koblinger. Vi har mange forskellige former for storz koblinger til vores strålerør. Find den rigtige, til dit handifighter kvalitetsstrålerør.

Der er mange fordele ved at vælge et universalstrålerør – som dette Handifighter strålerør. Handifighter kan gå fra fuld tåge til klar stråle. Det varierer hvor mange ltr. i minuttet et strålerør – kvalitetsstrålerør afgiver.

7 mm dyse m. 3/4″ slangestuds

10 mm dyse m. 1″ slangestuds

 

Anvendelse: til vand. Opnå den bedste stråle til vandet.
Robust materiale og i god kvalitet.

 Du kan klare enhver type brand, hvis du har det rigtige stråle rør. Dette strålerør er i en god kvalitet. Det kan med fordel bruges i slange skabe, vinder og til industri brug.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, kan du ringe til os for vejledning, se vores kontakt info her.

Skulle du bruge et andet strålerør end vi har her på hjemmesiden, kan du ringe til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe lige det strålerør som du skal bruge. Du kan også tjekke Brand-tech.dk, de har større udvalg.

Yderligere information

Vægt0,395 kg
Størrelse

1", 3/4"