Hanerør med afspærringshane – flere størrelser

425,00 kr.893,75 kr. inkl. moms

Varenr: 17-053-00

Vælg mellem forskellige størrelse

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Hanerør med afspærrings hane

Varenr: 17-053-00

Storz hanerør i aluminium, med hane til fastkobling. Hanerør i aluminium, mellemrør og strålespids i polyamid. Med dette strålerør har du flere muligheder, det har 3 positioner hvilke er: Klar stråle, brus og lukket.

Den mest simple form for strålerør er hanerøret, som fremstilles enten helt i letmetal eller i en kombination af letmetal og kunststof. Dette er fremstillet af kunststof og aluminium. Rørenes normale arbejdstryk er fire bar. Findes som D-, C- og B-hanerør. Størrelsen af strålespidsen kan ændres ved at man på- eller af- skruer løse spidser, og derved regulerer vandydelsen.

Her får du flere muligheder

Storz hanerør har både samlet og spredt stråle. Det bedste slukningsresultat opnås normalt med en spredt stråle. Hvis man vil undgå en utilsigtet åbning med samlet stråle, er nogle typer der derfor er udstyret med en sikringspal, der låser betjeningshåndtaget. Stråletypen i storz hanerør dannes i kugleventilen. For at sprede strålen skal du dreje hanen. På den måde får du vandet til at passere den del af kugleventilen, der er bygget op med et antal lede-blade, der er snoet i samme retning. Vandet sættes på den måde i rotation i mellem røret. Når vandet forlader strålespidsen, skabes rotationen af en let spredt stråle.

Du kan vælge mellem storz hanerør med hane strålerør B, storz hanerør med hane strålerør C og storz hanerør med hane strålerør D.

Røret er forsynet med en hane, hvilket gør at man kan lukke for vandet eller på mange moderne strålerør skifte mellem samlet stråle eller spredt stråle. Røret hjælper med, at dirigerer vandet mod det der skal slukkes eller ned køles.

Du kan klare enhver type brand, hvis du har det rigtige strålerør. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, kan du ringe til os for vejledning, se vores kontakt info her.

Skulle du bruge et andet strålerør end vi har her på hjemmesiden, kan du ringe til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe lige det strålerør som du skal bruge. Du kan også tjekke Brand-tech.dk, de har større udvalg.

Yderligere information

Vægt0,414 kg
Vælg Variant:

B-Hanerør, C-Hanerør, D-Hanerør