PROTEK specialstrålerør Style #2366

Varenr: 17-2366-00

RING FOR PRIS

Ring til os på +45 56 12 99 05 eller send os en mail på kontakt@jt-extra.dk

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 17-2366-00 Kategori:

Beskrivelse

PROTEK specialstrålerør Style #2366

PROTEK specialstrålerør med justerbar ydelse 115 – 230 – 360 – 475 ltr./min v/7 bar samt Flush (gennemskylning) 1 ½” eller 2” tilgang — C-Storz el. B-Storz

Varenr: 17-2366-00

Arbejdstryk max 14 bar:

  • Fremstillet af stærk letmetalslegering.

  • Valgbar vandmængde med konstant flow .

  • Trinløs regulering fra klar stråle til tæt tåge 110°

  • God stråle også ved lavt tryk

  • Velegnet til brug med skumrør #212

Prisen er for 366 m. 2″ tilgang uden Storz

 

Anvendelse: til vand. Opnå den bedste stråle til vandet med dette rør.

Robust materiale og i god kvalitet. Letmetalslegering.

Info omkring strålerør

Special strålerør kan købes i forskellige varianter og størrelser. Det varierer i forhold til kastelængde, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

For det  bedste resultat, er det vigtigt at du til formålet vælger det rigtige strålerør. Når en stråle forlader strålerøret, er der op til flere faktorer der påvirker strålen. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

Da strålen fra et strålerør bliver påvirket af både tyngdekraft og luftmodstand, vil strålen naturligt afbøjes mod jorden. Den vil hermed også opløses efterhånden. En tredje faktor der vil  berøre strålen er, at der kommer varme luftstrømme fra branden som strålen rettes mod. Du skal derfor, når du bruger dit strålerør til slukning af brande, være opmærksom på disse faktorer, når du bruger dit strålerør.

Skal dit Special strålerør bruges til et andet formål and brandslukning? Så bør du stadig være opmærksom på, at formålet med dit strålerør, skal tages i betragtning, når du foretager dit køb.

Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning, så du kan få det helt rigtige strålerør, du er velkommen til at sende og en mail, eller ringe til os. Du kan finde vores kontakt info her.

Yderligere information

Vægt1,1 kg
Godkendelse:

Godkendt EN 15182-2

Vægt:

1,9 kg