Special strålerør Joma Fire Nozzle JT501

2.493,75 kr. inkl. moms

Varenr: 17-501

Maximum tryk 230 psi/16 bar./ 40 bar

115 – 230 – 360 – 475 ltr / min v/7 bar

 

Et unikt europæisk kvalitetsprodukt

Sammenlign
Share :
Varenummer (SKU): 17-501 Kategori:

Beskrivelse

Special strålerør Joma Fire Nozzle JT501

Varenr: 17-501

Specifikationer:

  • Konstrueret med en Multi Flow dyse der sikrer fremragende præcisionsslukning ved brandbekæmpelse.

  • Konstruktionen af røret gør det velegnet til brug med ferskvand, skum midler og saltvand.

  • Efter brug med saltvand skal røret rengøres.

  • Drejeventilen med flow kontrol muliggør en fremragende vandføring.

  • Nem flush skylning for fjernelse af snavs

Se videoen af Special strålerør Joma-Fire Nozzle JT501 her

Special strålerør info

Strålerør til brandslanger findes i mange varianter og størrelser. De findes med variationer i forhold til vandmængde, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

For bedste resultat, er det vigtigt at du til formålet har valgt det rigtige strålerør til brandslange. Når en stråle har forladt strålerøret er der flere faktorer bliver den påvirket af flere faktorer. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

Da en stråle fra et strålerør bliver påvirket af tyngdekraften og luftmodstanden, vil strålen afbøjes mod jorden. Den vil hermed også opløses efterhånden. En tredje faktor der berører strålen er, at der kommer varme luftstrømme fra branden. Skal du derfor bruge dit strålerør til brandslange til slukning af brande bør du være opmærksom på disse faktorer når du bruger dit strålerør.

Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning, så du kan finde det helt rigtige strålerør. Du er velkommen til at sende os en mail, eller ringe til os, du kan finde vores kontakt info her.

 

Dette Special strålerør Joma Fire har en trinløs regulering af vandstråle fra klar stråle til tåge, samt flow kontrol der gør det muligt at have en fremragende vandføring. Dette strålerør til brandslange har en tæt og fin tåge. For yderligere information er du velkommen til at kontakte os.

Yderligere information

Vægt1,550 kg