Special strålerør Joma Fire nozzle JT502

2.118,75 DKK inkl. moms

Varenr: 17-502

Et unikt europæisk kvalitetsprodukt

Sammenlign
Varenummer (SKU): 17-502 Kategori:

Beskrivelse

Special strålerør Joma Fire nozzle JT502

Varenr: 17-502

Specifikationer:

  • Konstrueret med en Multi Flow dyse der sikrer fremragende præsitionsslukning ved brandbekæmpelse.

  • Konstruktionen af røret gør det velegnet til brug med ferskvand, skummidler og saltvand.

  • Efter brug med saltvand skal røret rengøres.

  • Drejeventilen med flow kontrol muliggør en fremragende vandføring. – stærk tåge –

  • Nem flush skylning for fjernelse af snavs

Max drift tryk 800 psi / 55 ba

Strålerør info

Special strålerør kan købes i forskellige varianter og størrelser. Det varierer i forhold til kastelængde, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

For det  bedste resultat, er det vigtigt at du til formålet vælger det rigtige strålerør. Når en stråle forlader strålerøret, er der op til flere faktorer der påvirker strålen. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

Da strålen fra et strålerør bliver påvirket af både tyngdekraft og luftmodstand, vil strålen naturligt afbøjes mod jorden. Den vil hermed også opløses efterhånden. En tredje faktor der vil  berøre strålen er, at der kommer varme luftstrømme fra branden som strålen rettes mod. Du skal derfor når du bruger dit strålerør til slukning af brande være opmærksom på disse faktorer når du bruger dit strålerør.

Skal dit Special strålerør bruges til et andet formål and brandslukning? Så bør du stadig være opmærksom på, at formålet med dit strålerør, skal tages i betragtning, når du foretager dit køb.

Vi vil være behjælpelige med råd og vejledning, så du kan få det helt rigtige strålerør, du er velkommen til at sende og en mail, eller ringe til os. Du kan finde vores kontakt info her.

 

Dette Special strålerør har en drejeventil med flow kontrol der gør det muligt at have en fremragende vandføring. Special strålerør til brandslange har en stærk tåge.

Yderligere information

Vægt1.550 kg